Κομοτηναίος γιατρός δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη (φώτο)

Κομοτηναίος γιατρός δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη (φώτο)

Θύμα ένοπλης δολοφονικής επίθεσης έπεσε σήμερα το μεσημέρι ο, Κομοτηναίος στην καταγωγή, ψυχίατρος Φιγκρέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος εργαζόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο γιατρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από πρώην ασθενή του. Μετά την επίθεση, εισήχθη για νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά δυστυχώς το βράδυ της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη μία ώρα μετά από το περιστατικό κι ενώ είχε καταφύγει σε σπίτι συγγενή του.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα την azinlikca.net, ο δολοφονηθείς γιατρός ήταν ξάδελφος του πρώην βουλευτή Ροδόπης, κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.