ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μ.Τσαβούσογλου: «Οι γεωτρήσεις τον Φεβρουάριο θα είναι η απάντηση της Τουρκίας στη Λευκωσία»

Μ.Τσαβούσογλου: «Οι γεωτρήσεις τον Φεβρουάριο θα είναι η απάντηση της Τουρκίας στη Λευκωσία»

Ο Τούρκος υπουργός Eξωτερικών που βρίσκεται στα κατεχόμενα από χθες δήλωσε πως η χώρα του θα αρχίσει γεωτρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου τον Φεβρουάριο.

Υποστήριξε ότι οι γεωτρήσεις εκ μέρους της Τουρκίας είναι η απάντηση στις «μονομερείς» ενέργειες της ελληνοκυπριακής πλευράς, λόγω των γεωτρήσεων που γίνονται από τις εταιρείες EXXONMOBIL, ENI και TOTAL.

Ο κ. Τσαβούσογλου αναφερόμενος στο Κυπριακό είπε πως κανένας δεν μπορεί να κατευθύνει τα πράγματα από μόνος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρίστηκε ότι την ευθύνη για το αδιέξοδο την φέρει η ελληνοκυπριακή πλευρά και κατά την έκφραση του αυτό καταγράφεται και στην έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για τα όσα συνέβησαν στο Κραν Μοντανά. Κατά τον Τσαβούσογλου η παρούσα περίοδος δεν προσφέρεται για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό καθώς θα αποτελούσε χάσιμο χρόνου. Η Τουρκία έχει εκφράσει τη θέση ότι μέχρι τον Μάιο θα ήταν αδύνατον να γίνουν διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό λόγω των εκλογικών διαδικασιών στη Τουρκία αλλά και των ευρωεκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.