ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η SELEX Galileo ανάδοχος κύριου υποσυστήματος του Τ-129

Η SELEX Galileo ανάδοχος κύριου υποσυστήματος του Τ-129

Η SELEX Galileo, μέλος του ομίλου Finmeccanica, επιλέχθηκε από την AgustaWestland για την προμήθεια του…

Η SELEX Galileo, μέλος του ομίλου Finmeccanica, επιλέχθηκε από την AgustaWestland για την προμήθεια του Συστήματος Επιτήρησης Εναέριου Οχήματος (Air Vehicle Monitoring System-AVMS).

 

To σύστημα αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει στο νέο τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο T129 τις ακόλουθες λειτουργίες:

>Πρόσκτηση δεδομένων, έλεγχο κατάστασης και δημιουργία προειδοποιήσεων

>Διαχείριση πληροφοριών συντήρησης

>Διαχείριση ψηφιοποιημένων πληροφοριών του Βασικού Ελεγκτή Δίαυλου Δεδομένων

>Γραφικοποίηση της διαχείρισης δεδομένων για το πλήρωμα

>Διαχείριση βίντεο για δημιουργίας Γραφικής Συμβολολογίας  (προαιρετικά)

Η σχεδίαση και ανάπτυξη του AVMS βρίσκεται στην τελική φάση και το πρώτο πρωτότυπο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο T129 στα μέσα του 2009.

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει την προμήθεια επτά συνολικά πρωτότυπων συστημάτων AVMS καθώς και την επακόλουθη παραγωγή 48 ολοκληρωμένων για την περίοδο 2011-2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.