ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Yeni Safak: Σχέδιο εξόντωσης του Ρ.T.Ερντογάν

Yeni Safak: Σχέδιο εξόντωσης του Ρ.T.Ερντογάν

Με ένα μακροσκελές άρθρο του στην φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak», ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, ο αναλυτής που διαθέτει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Τούρκο Πρόεδρο και το επιτελείο του, κατηγόρησε τους πρίγκιπες διαδόχους της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ότι ευθύνονται για όλα σχεδόν τα δεινά των Αράβων.

Παράλληλα, στο άρθρο του αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιοι εξυφαίνουν σχέδιο ανατροπής και εξόντωσης του Τούρκου Προέδρου

Στο ίδιο άρθρο του ο Καραγκιούλ υιοθέτησε τον ισχυρισμό περί δολοφονίας του ισλαμιστή πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, και προειδοποίησε ότι δεν θα περάσει αντίστοιχο σενάριο στην Τουρκία.

Δηλαδή δεν πρόκειται να πετύχει το σχέδιο κάποιων κύκλων να δολοφονήσουν και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ξέρουμε ότι κάποιοι παλιάνθρωποι έχουν στήσει ενέδρα και περιμένουν να εφαρμόσουν το σχέδιο Μόρσι στην Τουρκία» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Τούρκος αρθρογράφος, για να συμπληρώσει σε άλλο σημείο του κειμένου ότι «δεν θα τους επιτρέψουμε να εφαρμόσουν τέτοιο σενάριο στην χώρα μας».

Από την εισαγωγή του άρθρου φαίνονται οι προθέσεις του δημοσιογράφου

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.