ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγκυρα: «Τέλος στην συμφωνία επανεισδοχής των μεταναστών» – Η Τουρκία απειλεί να «βουλιάξει» την Ελλάδα με αλλοδαπούς

Άγκυρα: «Τέλος στην συμφωνία επανεισδοχής των μεταναστών» – Η Τουρκία απειλεί να «βουλιάξει» την Ελλάδα με αλλοδαπούς

Αναστολή της συμφωνίας επανεισδοχής των αλλοδαπών που έχει συνάψει η Τουρκία με την Ε.Ε. ανακοίνωσε σε συνέντευξη του ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μεβλουτ Τσαβούσογλου πραγματοποιώντας έτσι την απειλή της Άγκυρας ότι «αν ανοίξουμε τα σύνορά μας θα βουλιάξουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μέσα σε έξι μήνες», διότι αυτό θα είναι το επόμενο στάδιο που θα ακολουθήσει.

Φυσικά η χώρα η οποία θα βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης είναι η Ελλάδα καθώς αποτελεί την γείτονα της Τουρκίας ενώ όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες στα πλαίσια της… ευρωπαϊκής «αλληλεγγύης» απλά θα κλείσουν τα σύνορά τους για να είναι σίγουρες ότι όλοι οι αλλοδαποί που θα εισέλθουν στην Ελλάδα εκεί θα μείνουν και δεν θα πάνε πουθενά αλλού.

Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT, ανέφερε πως «η συμφωνία επανεισδοχής και η άρση της βίζας θα τεθούν σε ισχύ ταυτόχρονα. Αναστείλαμε τη συμφωνία επανεισδοχής», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας στις κυρώσεις που επέβαλε η Ε.Ε. λόγω των δραστηριοτήτων της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ καθώς ανακοίνωσε ως αντίποινα ότι σταματά την εφαρμογή της συμφωνίας, βάσει της οποίας υποχρεούνταν να δέχεται πίσω στην Τουρκία και να επαναπροωθεί στις πατρίδες τους μετανάστες από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

O Μεβλούτ Τσαβούσογλου έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι οι κυρώσεις της Ε.Ε. είναι απαράδεκτες και δεν έχουν καμία αξία για την Τουρκία.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες η Τουρκία απείλησε με άνοιγμα των συνόρων της την Ευρωπαϊκή Ενωση το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με το Anadolu είπε πως αν δεν αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το ζήτημα των μεταναστών η ΕΕ και ανοίξει τα σύνορά της η Τουρκία, τότε καμιά κυβέρνηση στην Ευρώπη δεν θα αντέξει το κύμα των μεταναστών, για περισσότερο από έξι μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.