ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ερντογάν: «Είπα στον Τραμπ μην μας πιέζετε για τα F-35 γιατί θα αναζητήσω αλλού εναλλακτικές»

Ερντογάν: «Είπα στον Τραμπ μην μας πιέζετε για τα F-35  γιατί θα αναζητήσω αλλού εναλλακτικές»

Μιλώντας στην τουρκική Βουλή ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε πως είπε στον Τραμπ ότι η Τουρκία είναι εταίρος στο πρόγραμμα του F-35 και αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα στραφούμε αλλού για εναλλακτικές λύσεις.

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος.

«Αναφέραμε πως η Τουρκία είναι εταίρος στο σχέδιο F-35.

Διότι είναι γνωστό πως η Τουρκία στο σχέδιο F-35 δεν είναι πελάτης αλλά εταίρος. Υπενθυμίσαμε και πάλι, πως στα πλαίσια του σχεδίου αυτού, έχουμε ήδη πληρώσει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 2,1 για τα οποία έχουμε δεσμευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπαμε επίσης πως αν συνεχιστεί η παρούσα αδιάλλακτη στάση, τότε η Τουρκία για να καλύψει τις μεσοπρόθεσμες τις ανάγκες θα αναγκαστεί να μπει σε άλλες αναζητήσεις.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.