ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος υφ. Εσωτερικών προς Ελλάδα: «Εκπληρώστε τις δεσμεύσεις σας στο μεταναστευτικό όπως η… Τουρκία»

Τούρκος υφ. Εσωτερικών προς Ελλάδα: «Εκπληρώστε τις δεσμεύσεις σας στο μεταναστευτικό όπως η… Τουρκία»

Ο υφυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Ισμαίλ Τσατακλί, ζήτησε από την Ελλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης όπως η… Τουρκία.

Στο συνέδριο που διοργανώθηκε από την ICMPD στην Αυστρία, για προσφυγικό ο ίδιος με δηλώσεις του κάλεσε την Ελλάδα: «Να αντιμετωπίσει το ζήτημα ρεαλιστικά, να συνεργαστεί και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της». Ο ίδιος υποστήριξε πως η Τουρκία τηρεί τις υποσχέσεις της έναντι της Ε.Ε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσατακλί νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιώργο Κουμουτσάκο. Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε πως στον Έλληνα ομόλογο του ανέφερε πως «η Τουρκία αισθάνεται πως σηκώνει μόνη της το βάρος του προσφυγικού και δεν λαμβάνει την απαραίτητη υποστήριξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.