ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε την εν ψυχρώ εκτέλεση Ιρανού αντικαθεστωτικού στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Δείτε την εν ψυχρώ εκτέλεση Ιρανού αντικαθεστωτικού στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Τα κράτη έχουν τρόπους να «κλείνουν τα στόματα» όσων ενοχλούν ακόμα κι όταν δεν βρίσκονται στην επικράτειά τους.

Ένας Ιρανός αντιφρονών, υπεύθυνος ενός δικτύου πληροφοριών που αντιτίθεται στο καθεστώς της Τεχεράνης, δολοφονήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου σε έναν δρόμο της Κωνσταντινούπολης, όπως ανέφεραν σήμερα πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μεσούτ Μολαβί τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένας άνδρας, η ταυτότητα του οποίου παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστη, άνοιξε πυρ και τον πυροβόλησε δέκα φορές το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο DHA. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες. Οι εικόνες που μετέδωσε ένα άλλο πρακτορείο, το IHA, φαίνεται ότι δείχνουν τη στιγμή της δολοφονίας.

Από τον Μάρτιο του 2018 ο Μολαβί ήταν ο υπεύθυνος μιας ομάδας στην εφαρμογή αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων Telegram. Η ομάδα αυτή, που αποκαλείται “Μαύρο Κουτί”, έχει περισσότερα από 18.000 μέλη και συγκεντρώνει στοιχεία που υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν “τη διαφθορά, τις δολοφονίες, τους απόρρητους φακέλους της Ισλαμικής Δημοκρατίας” του Ιράν. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι είχε επαφές με τους Φρουρούς της Επανάστασης.

Αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το DHA δήλωσαν ότι διεξάγεται έρευνα για τη διαλεύκανση του φόνου, προσθέτοντας ότι σε αυτό το στάδιο οι αρχές δεν διαθέτουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες του θύματος.

Σε μια ανάρτησή του στο Twitter, πριν από αρκετούς μήνες, ο Μολαβί ανησυχούσε ότι θα τον δολοφονούσαν πριν προλάβει “να εξαλείψει τους ηγέτες αυτής της διεφθαρμένης μαφίας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/GokKuvvet/status/1198216166029873152?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.