ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Τούρκοι απέλασαν Ελληνίδα φερόμενη ως «ισλαμίστρια» – ΕΛ.ΑΣ: «Δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα στην Ελλάδα» (upd)

Οι Τούρκοι απέλασαν Ελληνίδα  φερόμενη ως «ισλαμίστρια» – ΕΛ.ΑΣ: «Δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα στην Ελλάδα» (upd)

(Ανανέωση 21:50) Γυναίκα είναι σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας το άτομο που απελάθηκε στη χώρα μας και η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα στην Ελλάδα.

Αυτό αναφέρουν πηγές της αστυνομίας αναφορικά με την 50χρονη που απελάθηκε από την Τουρκία στην Ελλάδα με την αιτιολογία που είχε σχέσεις με τον Isis.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για 50xρονη με ελληνικό και αυστραλιανό διαβατήριο τα οποία έχουν λήξει και η οποία συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές όταν πέρασε παράνομα στην Τουρκία από την Συρία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα ζήτησε μόνη της να έρθει στην Ελλάδα επειδή έχει συγγενείς. Από τις ελληνικές αρχές η υπόθεση ερευνάται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 50χρονη διώκεται σε κάποια άλλη χώρα καθώς στην Ελλάδα δεν απασχολεί τις αρχές .


(Αρχικό κείμενο) Οι τουρκικές αρχές, απέλασαν έναν Έλληνα, φερόμενο ως τρομοκράτη. Η απέλαση σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα κατά τις απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, η απέλαση έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης της τουρκικής αστυνομίας για την επιστροφή όλων των ξένων “τρομοκρατών μαχητών” (ισλαμιστών) στις χώρες τους.

«Συνεχίζεται η επιστροφή των ξένων τρομοκρατών μαχητών στις χώρες καταγωγής τους. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα ένας ελληνικής καταγωγής τρομοκράτης απελάθηκε στη χώρα του» αναφέρεται χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.