ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χωρίς όρια η τουρκική προκλητικότητα – Εξέδωσε NAVTEX για σεισμικές έρευνες δυτικά της Κύπρου

Χωρίς όρια η τουρκική προκλητικότητα – Εξέδωσε NAVTEX για σεισμικές έρευνες δυτικά της Κύπρου

Ούτε καν ο κορωνοϊός δεν σταματάει την τουρκική προκλητικότητα. Αφού τα «μάζεψαν» από τον Έβρο, αποφάσισαν ότι πρέπει να βρουν ένα νέο «γαϊτανάκι» και αυτό έγινε, καθώς εξέδωσαν NAVTEX, για σεισμικές έρευνες τους Oruc Reis, δυτικά της Κύπρου.

Με τη NAVTEX 0595/20 η Τουρκία δεσμεύει την περιοχή όπου βρίσκονται τα όρια των ΑΟΖ Κύπρου-Αιγύπτου και Ελλάδας .Δεσμεύει την περιοχή από τις 11 Απριλίου, μέχρι και τις 20 Ιουνίου ,προκειμένου το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis να κάνει σεισμικές έρευνες.

Η Τουρκία ανοίγει τη “βεντάλια” των προκλήσεων της από τον Έβρο, μέχρι την Κύπρο και τη Λιβύη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σ΄ ότι αφορά τη συμπεριφορά της Τουρκίας, ακόμη και την περίοδο το κορωνοϊού.

Η NAVTEX:

TURNHOS N/W : 0595/20

MEDITERRANEAN SEA

1. SEISMIC SURVEY, BY R/V ORUC REIS, ATAMAN AND CENGIZ HAN BETWEEN 11 APR – 10 JUN 20 IN AREA BOUNDED BY;

34 31.53 N – 030 27.08 E

33 51.65 N – 030 28.27 E

33 53.40 N – 030 46.78 E

34 31.92 N – 030 45.92 E

6 NM BERTH REQUESTED.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. CANCEL THIS MESSAGE 102059Z JUN 20.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.