Τουρκία: Πάνω από 1.000 οι νεκροί λόγω κορωνοϊού

Τουρκία: Πάνω από 1.000 οι νεκροί λόγω κορωνοϊού

Στους 1.006 έφτασαν οι νεκροί στην Τουρκία από τον κορωνοϊό, καθώς ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτσά ανακοίνωσε την Παρασκευή άλλα 98 νέα θύματα.

Επιπλέον, ο Κοτσά ανέφερε πως τα νέα κρούσματα ήταν 4.747 τις 24 τελευταίες ώρες, ενώ την ίδια στιγμή, συνολικά 2.423 ασθενείς έχουν αναρρώσει κι έχουν πάρει εξιτήρια από τα νοσοκομεία της χώρας.

Συνολικά, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία ανέρχονται σε 47.029, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 307.210 διαγωνιστικά τεστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ποσοστό θνησιμότητας στην Τουρκία είναι στις 2,15%, βρισκόμαστε στη 12η θέση για χώρες που ο πληθυσμός τους ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια. Όσο πιο γρήγορα θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία, τόσο πιο σύντομα θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας» ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο Τούρκος υπουργός Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.