ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: «Μετά την Αγία Σοφία έρχονται και τα τζαμιά που κέρδισε ο Πορθητής στην Αθήνα»! (βίντεο)

Τουρκία: «Μετά την Αγία Σοφία έρχονται και τα  τζαμιά που κέρδισε ο Πορθητής στην Αθήνα»! (βίντεο)

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την απόφαση – ντροπή του τουρκικού ΣτΕ και οι Τούρκοι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά. Όπως ακούστηκε σε ΜΜΕ της γείτονος χώρας ο επόμενος στόχος μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, είναι… να γίνουν τζαμιά και αυτά της Αθήνας.

Στο 1:35 του παρακάτω βίντεο από τις ειδήσεις του φιλοερντογανικού καναλιού, ακούγεται να λέει τα εξής :

«Ο Ισμαήλ Καντεμίρ (75)-ιδρυτικός πρόεδρος του Συλλόγου Υπηρεσιών Ιστορικών Μνημείων, ο οποίος με προσφυγή που έκανε πριν από 15 ζήτησε το άνοιγμα της Αγία Σοφίας για προσευχή, δήλωσε πως αντιμετώπισε με χαρά την απόφαση του δικαστηρίου. Ανέφερε πως θα πάει στο πρώτο ναμάζι που θα γίνει στην Αγία Σοφία και ότι ο επόμενος αγώνας τους θα είναι να γίνουν πάλι τζαμιά αυτά που είχε κερδίσει στην Αθήνα ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.