ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προσπαθεί πάλι να εμπλέξει την Θράκη στις διαπραγματεύσεις ο Ρ.Τ.Ερντογάν (βίντεο)

Προσπαθεί πάλι να εμπλέξει την Θράκη στις διαπραγματεύσεις ο Ρ.Τ.Ερντογάν (βίντεο)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις. Γι’ ακόμη μια φορά, ο Τούρκος πρόεδρος, προσπάθησε να εμπλέξει την Θράκη στις διαπραγματεύσεις.

Στα δευτερόλεπτα από 0-8 ο Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής: «Αν συνεχίσουν αυτή τη συμπεριφορά, εμείς θα πράξουμε τα απαραίτητα.»

Ενώ στο 1:09 ως το 1:39 ακούγεται να λέει το εξής απίστευτα: «Το Ορουτς Ρέις θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του ως τις 23 Αυγούστου. Σε αυτή τη διαδικασία δεν θα διστάσουμε να απαντήσουμε στην παραμικρή παρενόχληση που θα έχει το πλοίο μας. Η προσδοκία μας από την Ελλάδα είναι ένα δρα όχι με υποδαύλιση από κάποιους, αλλά με κοινή λογική και να θέσει ένα τέρμα στις πρακτικές που προσομοιάζουν σε κρατική τρομοκρατία ιδιαίτερα αυτές ενάντια στους αδερφούς μας στη δυτική Θράκη. Δείτε τα τζάμια μας στη δυτική Θράκη δέχονται επιθέσεις, τα σχολεία μας δέχονται επιθέσεις.»


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.