ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μετά το Καστελόριζο και με χάρτη στο χέρι ο Τούρκος αντιπρόεδρος μιλά πλέον και για την Χίο (βίντεο)

Μετά το Καστελόριζο και με χάρτη στο χέρι ο Τούρκος αντιπρόεδρος μιλά πλέον και για την Χίο (βίντεο)

Δηλώσεων συνέχεια είχε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φ.Οκτάι δείχνει ένα χάρτη με τον οποίο στηρίζει τα επιχειρήματα του που συνοψίζονται ως εξής:

Η Χίος και οι Οινούσσες -είναι τα παραδείγματα που χρησιμοποιεί- είναι τόσο κοντά στα μικρασιατικά παράλια. Που είναι η Αθήνα; Πολύ μακριά απαντά. Συνεπώς δεν μπορεί να γίνει δεκτή η ελληνική θέση για τα αυτονόητα και απολύτως νόμιμα δικαιώματα των νησιών! “Αυτή τη λογική θα την “σπάσουμε” αν χρειαστεί”, καταλήγει ο Τούρκος αντιπρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι απειλές από την Τουρκία είναι καθημερινές πλέον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.