ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα μηνύματα του Τούρκου λοχία που κατηγορήθηκε για βιασμό: «Δεν θα με συλλάβουν εμένα και παλιότερα το έκανα»

Τα μηνύματα του Τούρκου λοχία που κατηγορήθηκε για βιασμό: «Δεν θα με συλλάβουν εμένα και παλιότερα το έκανα»

Αποκαλύφθηκαν μηνύματα του λοχία Μουσά Ορχάν που είναι ύποπτος για βιασμό : “Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν θα με συλλάβουν το έχω ξανακάνει”

Τώρα γυρνά ελεύθερος και κάνοντας συχνά το σήμα των Γκρίζων Λύκων και κηρύσσει την νίκη προς τους φίλους του…’

Αποκαλύφθηκαν μηνύματα, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr, που αντάλλαξε με φίλους του, ο λοχίας Μουσά Ορχάν ο οποίος βίαζε επί μέρες την 18χρονη Ιπέκ Ερ από το Μπάτμαν. Η Ιπέκ Ερ που με την υπόσχεση γάμου ξεγελάστηκε από τον Ορχάν, μη αντέχοντας αυτοκτόνησε, χάνοντας έναν αγώνα ημερών που έδωσε στο νοσοκομείο. Αποκαλύφθηκε ότι όταν η κοπέλα του έστειλε μήνυμα γράφοντας του “Γιατί μου το έκανες αυτό ;” εκείνος της απάντησε πώς “Δεν θα πάθω τίποτε και παλιότερα το έκανα”.

Ο λοχίας Ορχάν που συνελήφθη τις πρώτες μέρες για σεξουαλική επίθεση, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αργότερα λόγω των αντιδράσεων από τον κόσμο, προφυλακίστηκε με κατηγορία για : εσκεμμένη σεξουαλική εκμετάλλευση”. Μία εβδομάδα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς κρίθηκε πως “δεν υπήρχε υποψία διαφυγής”.

Η Ισίλ Οζγκεντούρκ στην εφημερίδα Tζουμχουριέτ έγραψε σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλαξε με τους φίλους του ο αποφυλακισμένος Ορχάν” …… Στο κείμενο γράφει τα εξής: : O λοχίας Ορχάν κράτησε την καταγόμενη από τον Μπάτμαν πέντε μέρες σε ένα σπίτι και συνεχώς την βίαζε. Στο μεταξύ σας παραθέτω τα μηνύματα που αντάλλαξε με φίλο του χωρίς να το αλλάξω καθόλου:

-Τι έκανες ρε φίλε στο κορίτσι ;

-Φίλος 15 μέρες τον έβαζα στο μο@@@ της, πραγματικά βαρέθηκα πια”.

-Γιου βρε πρόσεξε μην καείς

-Δεν υπάρχει πρόβλημα. Φίλος δεν με συλλαμβάνουν έχω και παλιότερη εμπειρία.

-Για κάποιο διάστημα φέρε την και σε μένα

-Θα το δούμε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Άντε ρε μην κάνεις νάζια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.