ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Anadolu: Η Τουρκία ακύρωσε τις NAVTEX για ασκήσεις στις 28 & 29 Οκτωβρίου

Anadolu: Η Τουρκία ακύρωσε τις NAVTEX για ασκήσεις στις 28 & 29 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με το Anadolu η Τουρκία ακύρωσε τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά έξω από το Καστελόριζο για τις 28 & 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τουρκικές κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο πρόκειται για κίνηση καλής θέλησης. «Η Τουρκία ακυρώνει τη Navtex που εκδόθηκε για προγραμματισμένες στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη Μεσόγειο, ως χειρονομία καλής θέλησης, λένε πηγές ασφαλείας», όπως μεταδίδει το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι και η Ελλάδα ακύρωσε τη σχετική Navtex.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, η Τουρκία εξέδωσε νέες Navtex εξ των οποίων οι δύο από τις τρεις αφορούσαν την περιοχή στα ανοιχτά της Φοινίκης, νοτιοανατολικά του Καστελλόριζου, μεταξύ 27-28-29 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να ακυρώσουν στρατιωτικές ασκήσεις στην Αν. Μεσόγειο που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, τις ημέρες των εθνικών εορτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.