ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κ.Κιλιτσντάρογλου: «Η Εμινέ Ερντογάν πρέπει να κάψει την τσάντα Hermes που έχει»

Κ.Κιλιτσντάρογλου: «Η Εμινέ Ερντογάν πρέπει να κάψει την τσάντα Hermes που έχει»

Ο επικεφαλής του (κεμαλικού) Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε στη σύζυγο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, να κάψει την γαλλική τσάντα της, μάρκας «Hermes», αξίας 50.000 δολαρίων, ώστε να συμμετέχει και αυτή στο μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων.

«Η κα Εμινέ έχει μια [Hermes] τσάντα. Πρέπει να την κάψει στην αυλή του προεδρικού παλατιού και να πει: “Διαμαρτύρομαι [Γαλλία]”», δήλωσε ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς εξαπέλυσε μύδρους στην κυβέρνηση για την τρέχουσα οικονομική κατάρρευση της χώρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του στις 27 Οκτωβρίου.

Η τσάντα «Hermes» της Εμινέ Ερντογάν είχε προκαλέσει αντιπαράθεση στη χώρα εξαιτίας του κόστους της, 50.000 δολάρια όταν την απέκτησε το 2019.

Η τιμή της τσάντας αντιστοιχούσε το 2019 σε 144 βασικούς μισθούς στην Τουρκία, η οποία πλήττεται από την ανεργία και τη φτώχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τσάντα της Εμινέ επανήλθε στον δημόσιο σχολιασμό, ιδίως στο Twitter, μετά την κήρυξη μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 26 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.