ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα πτώση για την τουρκική λίρα

Νέα πτώση για την τουρκική λίρα

Η τουρκική λίρα υποχώρησε σήμερα για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ευρώπη, τα οποία κλόνισαν το κλίμα και προκάλεσαν ευρύτερα πωλήσεις ριψοκίνδυνων στοιχείων ενεργητικού.

Το τουρκικό νόμισμα υποχώρησε 0,5%, διευρύνοντας το σερί των πτωτικών συνεδριάσεων μετά τη διατήρηση αμετάβλητων των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα την περασμένη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γαλλία και η Γερμανία ανακοίνωσαν χθες μέτρα καραντίνας λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στα παγκόσμια χρηματιστήρια και τα νομίσματα. Το δολάριο ενισχύθηκε λόγω των εισροών σε νομίσματα που θεωρούνται ασφαλή καταφύγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.