ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μη επανδρωμένο πυραυλοφόρο σκάφος σχεδίασε και ναυπήγησε η Τουρκία για προστασία των ερευνητικών της

Μη επανδρωμένο πυραυλοφόρο σκάφος σχεδίασε και ναυπήγησε η Τουρκία για προστασία των ερευνητικών της

Η εδρεύουσα στην Αττάλεια εταιρεία ARES σε συνδυασμό με την εδρεύουσα στην Άγκυρα Meteksan παρουσίασαν το νέο Μη επανδρωμένο πυραυλοφόρο θαλάσσιο σκάφος σχεδίασε ULAQ με σκοπό όπως το βίντεο με το οποίο αποφάσισαν να το παρουσιάσουν, να προστατεύουν τις έρευνες τους στην θάλασσα.

Η ARES μέσω του προέδρου της Utku Alanç σχετικά με το νέο σκάφος που σύντομα θα τεθεί σε παραγωγή, ανέφεραν ότι θα είναι ικανό για αποστολές με εμβέλεια τα 400χλμ με μέγιστη ταχύτητα στα 65χλμ/ω, ενω΄θα μπροεί μέσω της σουίτας αισθητήρων να αναλαμβάνει αποστολές μέρα και νύχτα.

Και οι αποστολές που θέλουν να αναθέσουν οι Τούρκοι στο σκάφος δεν είναι λίγες. Αποστολές ISR, καταστροφής στόχων, υποστήριξης ειδικών επιχειρήσεων, ασύμμετρο πόλεμο (για πλατφόρμας εξόρυξης) προστασίας νηοπομπών, σκαφών, εμπορικών αλλά και προστασίας παράκτιων εγκαταστάσεων.

Ο χειρισμός του μη-επανδρωμένου σκάφους θα μπορεί να γίνεται από σταθμό εργασίας είτε επί σκάφους, είτε από το έδαφος. Οι πρώτες μονάδες για δοκιμές θα παραδοθούν τον Δεκέμβριο, καθώς ο σχεδιασμός είχε ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.