ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Μαϊμού» οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν; – Τι λέει δημοσιογράφος της Hurriyet (φώτο)

«Μαϊμού» οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν; – Τι λέει δημοσιογράφος της Hurriyet (φώτο)

Τα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούν να αποτυπώσουν την λατρεία της Εμινέ Ερντογάν για τα ακριβά προϊόντα, την οποία την χαρακτηρίζουν ως «σπάταλη και μανιακή με τα ψώνια».

Μπορεί η Εμινέ Ερντογάν να μην βρίσκεται στο προσκήνιο και να κρατά χαμηλούς τόνους, ούσα πάντα στο πλευρό του Τούρκου προέδρου, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιαστεί για την αδυναμία της σε επώνυμα προϊόντα. Πρόσφατα, μάλιστα, η πρώτη κυρία της Τουρκίας βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος την κάλεσε να κάψει την Hermès τσάντα της στον κήπο του σπιτιού της.

«Μπορούν οι πολίτες να αγοράζουν γαλλικά αγαθά; Οι κοσμικοί του προεδρικού παλατιού μπορούν να εφαρμόσουν το μποϊκοτάζ. Εχουν αεροπλάνα γαλλικής κατασκευής, ας τα πουλήσουν αμέσως», είπε ο Κιλιτσντάρογλου στα μέλη του κόμματός του στις 27 Οκτωβρίου, βάζοντας στη συνέχεια στο στόχαστρο την Εμινέ Ερντογάν: «Εχει μια τσάντα [Hermès]. Πρέπει να την κάψει στον κήπο του προεδρικού παλατιού και να πει, “διαμαρτύρομαι [για τη Γαλλία]”».

Αφορμή για τις δηλώσεις του επικεφαλής του CHP αποτέλεσε το κάλεσμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας. «Όπως στη Γαλλία μερικοί λένε “μην αγοράζετε τις τουρκικές μάρκες”, απευθύνομαι από εδώ στο έθνος μου: μην προσέχετε τις γαλλικές μάρκες, μην τις αγοράζετε», είχε πει ο Ερντογάν σε ομιλία του. Αμεσα ο μουσουλμανικός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και ράφια καταστημάτων σε χώρες, όπως η Ιορδανία, Κατάρ, Κουβέιτ, άδειασαν από γαλλικά προϊόντα.

«Μαϊμού» οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν;

Λίγες ημέρες, ωστόσο, μετά τις δηλώσεις Κιλιτσντάρογλου, η δημοσιογράφος της Hurriyet, Χαντέ Φιράτ, έρχεται να αποκαλύψει ότι οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν είναι… «μαϊμού». Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων σε άρθρο γνώμης, υποστηρίζει ότι η πρώτη κυρία της Τουρκίας δεν ξοδεύει ποτέ χρήματα σε πανάκριβες τσάντες, αλλά αγοράζει μόνο απομιμήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι πληροφορίες που έχω λάβει από τις πηγές μου δείχνουν ότι η Πρώτη Κυρία, η οποία πρωτοστατεί στην εκστρατεία “Μηδέν απορρίμματα”, διατηρεί την ίδια ευαισθησία και στις τσάντες της, ειδικά στα αξεσουάρ της», αναφέρει η Φιράτ, προσθέτοντας ότι «οι πληροφορίες που της μεταφέρθηκαν είναι οι εξής: Η πρώτη κυρία Εμινέ Ερντογάν ποτέ δεν πληρώνει πολλά λεφτά για τσάντες. Φροντίζει να μην χρησιμοποιεί αυθεντικές τσάντες μάρκας. Με άλλα λόγια, δεν δίνει πολλά λεφτά σε τσάντες, όπως φημολογείται. Προτιμά κυρίως οικιακά είδη. Και αντί για αυθεντικές, αγοράζει απομιμήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.