ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σεισμός στην Τουρκία: Στους 25 οι νεκροί – Ξεπέρασαν τους 800 οι τραυματίες

Σεισμός στην Τουρκία: Στους 25 οι νεκροί – Ξεπέρασαν τους 800 οι τραυματίες

Μέλη σωστικών συνεργείων συνέχιζαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με φακούς φορεμένους στα μέτωπά τους, να αναζητούν επιζώντες στα συντρίμμια κτιρίων που κατέρρευσαν στη δυτική Τουρκία μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Αιγαίο και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 25 ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 800 στη χώρα αυτή.



Μέχρι το πρώτο φως της ημέρας του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η έρευνα και διάσωση σε 8 από τα 17 κτίρια που έχουν καταρρεύσει. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των τουρκικών Αρχών, 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας από πνιγμό, σε 804 ανέρχονται οι τραυματίες και 71 άτομα διασώθηκαν από τα συντρίμμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουρκικά ΜΜΕ δημοσιοποίησαν τα ονόματα των νεκρών, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων, μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.