Τουρκικά ΜΜΕ: «Αιτία πολέμου η εγκατάσταση από την Ελλάδα βάσης των UAV Heron στην Σκύρο»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Αιτία πολέμου η εγκατάσταση από την Ελλάδα βάσης των UAV Heron στην Σκύρο»

Τα τουρκικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως «casus belli» την εγκατάσταση από την ελληνική Αεροπορία στην Σκύρο βάσης των ισραηλινών drones Heron, που απόκτησε πρόσφατα η Ελλάδα.

Με τίτλο «Επίσημα το είπαν… Κίνηση από την Ελλάδα που θα προκαλέσει πόλεμο», δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Ακιτ, υποστηρίζει πως η Ελλάδα ετοιμάζεται να στήσει βάση UAV στο μέσο του Αιγαίου, επιμένοντας στην στρατικοποίηση των νησιών και διευρύνοντάς τη συνεργασία της με το Ισραήλ. Όλα αυτά βέβαια, «παρά τις αντιδράσεις της Τουρκίας», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα που αποφάσισε να αγοράσει μαχητικά Ραφάλ από τη Γαλλία, ζήτησε επίσης και F-35 από τις ΗΠΑ. Το γεγονός ότι η Τουρκία ιδιαίτερα σε Συρία, Λιβύη και Ναγκόρνο-Καραμπάχ, με τα ένοπλα ΜΕΑ άλλαξε τη μοίρα του πολέμου, προκάλεσε κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη θάλασσα του Αιγαίου» αναφέρει η Γενί Ακίτ, κάνοντας αναφορά -μεταξύ άλλων- και στην εγκατάσταση των Heron στο νησί της Σκύρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα ελληνικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν πως μετά από το άνοιγμα νέων οριζόντων από τα Bayraktar TB2, η κυβέρνηση της Αθήνας θα αγοράσει ένοπλα νέα από το Ισραήλ και θα συστήσει βάση για drone στο νησί Σκύρος» γράφει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.