ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έδωσε το «στίγμα» στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ο Ερντογάν: «Διάλογος αλλά θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας»

Έδωσε το «στίγμα» στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ο Ερντογάν: «Διάλογος αλλά θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας»

“Η Τουρκία ευνοεί τη διπλωματία και τον διάλογο για τη διευθέτηση των ζητημάτων του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και της Κύπρου, αλλά είναι επίσης αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες. ”

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προήδρευσε της συνόδου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στο Προεδρικό Συγκρότημα. Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση, «οι επιπτώσεις στη χώρα από τις πολιτικές, στρατιωτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα στον κόσμο και στην περιοχή μας το 2020 αξιολογήθηκαν διεξοδικά στο πλαίσιο εσωτερικών και εξωτερικών ζητημάτων που είναι σημαντικά όσον αφορά την εθνική μας ασφάλεια, και συζητήθηκαν οι εξελίξεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν το 2021 και πιθανά βήματα σχετικά με αυτές.

Το Συμβούλιο ενημερώθηκε για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με επιτυχία, με επιμονή και αποφασιστικότητα ενάντια σε όλες τις μορφές απειλών και κινδύνων κατά της εθνικής μας ενότητας και αλληλεγγύης, ιδίως κατά των τρομοκρατών PKK / KCK-PYD / YPG, FETO VE DAESH .

Συζητήθηκαν τα μέτρα που ελήφθησαν για τον τερματισμό της παρουσίας τρομοκρατικών οργανώσεων στα νότια σύνορα μας…Τονίστηκε για άλλη μια φορά ότι η Τουρκία ευνοεί κυρίως τη διπλωματία και τον διάλογο σε κάθε πλατφόρμα για την επίλυση των θεμάτων Αιγαίου, Ανατολικής Μεσογείου και Κύπρου, αλλά είναι επίσης αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και συμφωνίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξετάστηκαν επίσης οι πράξεις τρομοκρατίας και βίας που αυξάνονται σε πολλές χώρες σε διάφορες περιοχές και στην Αφρική, ειδικά στη Σομαλία, μια φιλική και αδελφική χώρα για τη σταθερότητα της οποίας καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.