ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκική νευρικότητα για την κοινή άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ – Πως την σχολιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Τουρκική νευρικότητα για την κοινή άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ – Πως την σχολιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Την μεγάλη άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ, «Defender Europe 2021» στη Θράκη και την Αλεξανδρούπολη, σχολιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Τα περισσότερα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου σήμερα κάνουν λόγο για νέα μεγάλη «πρόκληση» της Ελλάδας ενόψει των διερευνητικών επαφών.

Δείτε πιο συγκεκριμένα:

Σαμπάχ
Νέα κίνηση από την Ελλάδα που κλιμακώνει την ένταση! Εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα και ελικόπτερα σε πόλη που απέχει 20 χλμ από την Τουρκία. Γίνεται λόγος για «κλιμάκωση της έντασης» από την Ελλάδα λόγω της επικείμενης έλευσης, στην Αλεξανδρούπολη, με το μεταγωγικό πλοίο Endurance, 145 ελικοπτέρων των αμερικανικών Ε.Δ., με συνοδεία εκατοντάδων οχημάτων, στο πλαίσιο της άσκησης ‘Defender Europe 2021.

Ειδικότερα, υποστηρίζεται ότι, σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ, θα καταφθάσουν στην περιοχή 110 Black Hawk, 25 Apache, 10 Chinook και περισσότερα από 1.800 στρατιωτικά οχήματα, ενώ σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών έχει παραχωρηθεί ναυτική βάση στις ΗΠΑ, σε μία πόλη που απέχει περίπου 20 χλμ από τα τουρκικά σύνορα.

Χουριέτ
Τεράστια αμερικανική κινητικότητα στην Αλεξανδρούπολη. Κάνει λόγο για απόβαση τουλάχιστον 20 χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών και 1800 τεθωρακισμένων 20 χλμ. από τα σύνορα με την Τουρκία.

Σοζτζού
Η Αμερική και η Ελλάδα οπλίζουν τα σύνορά μας. Οι ΗΠΑ θέλουν πάνω από 20 νέες βάσεις στην Ελλάδα.

CNNTürk
Για πρώτη φορά προσκλήθηκε η Αθήνα! Τεράστια αμερικανική κινητικότητα στην Αλεξανδρούπολη.

Tele1 TV
Οι ΗΠΑ εγκαθίστανται στην Ελλάδα.

Τουργκιούν
Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενί Τσαγ
Το μάτι των ΗΠΑ στα στενά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.