ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ναύαρχος Γκιουρντενίζ: «Η σημερινή πρόκληση της Ελλάδας έγινε κατόπιν υπόδειξης από τις ΗΠΑ»!

Ναύαρχος Γκιουρντενίζ: «Η σημερινή πρόκληση της Ελλάδας έγινε κατόπιν υπόδειξης από τις ΗΠΑ»!

Ο απόστρατος ναύαρχος Γκιουρντενίζ, γνωστός «μαϊντανός» των τουρκικών ΜΜΕ σχολιάζει σχετικά με το φερόμενο σημερινό επεισόδιο με το τουρκικό σκάφος «Τσεσμέ» στο Αιγαίο, καταλήγοντας ότι η Ελλάδα έχει γίνει… αποικία των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι η πτήση των μαχητικών f-16 έγινε κατόπιν υποδείξεως της Ουάσιγκτον!

Είπε ο Γκιουρντενίζ:

«Να πούμε από την αρχή ότι είναι μια σχεδιασμένη πρόκληση

Η Ελλάδα δεν μπορεί να το αποφάσισε αυτό μόνη της

Πίσω από αυτή την απόφαση, μπορούμε να πούμε σίγουρα πως υπάρχουν κάποιες ατλαντικές δυνάμεις

Βλέποντας αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα την ανανέωση των στρατιωτικών συμφωνιών με τις ΗΠΑ, γίνεται σαφές πως λειτουργούν σαν υποβολείς της Αθήνας. Η Ελλάδα είναι κράτος εκπρόσωπος και από μόνη της δεν κάνει τίποτα

Κάνει αυτά που της λένε άλλοι και αυτή την στιγμή με θλίψη βλέπουμε πως και πάλι μπήκε σε αυτή την διαδικασία

Κατά την γνώμη μου έχει γίνει μια απόλυτη αποικία των ΗΠΑ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.