ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Τσελίκ: «Η Τουρκία δεν υποχωρεί στη χερσαία πατρίδα ούτε στη γαλάζια πατρίδα»

Ο.Τσελίκ: «Η Τουρκία δεν υποχωρεί στη χερσαία πατρίδα ούτε στη γαλάζια πατρίδα»

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ στην Τουρκία, Ομέρ Τσελίκ, επιτέθηκε στη χώρα μας κάνοντας λόγο για «παρενόχληση» ελληνικών μαχητικών στο πλοίο Cesme.

Ο Τσελίκ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως τα ελληνικά μαχητικά παρεμπόδισαν το πλοίο το οποίο βρίσκεται μέσα στο Αιγαίο, λέγοντας πως «κάθε φορά που υπάρχει μία θετική ατζέντα στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ, μία τέτοια κατάσταση ξεπροβάλει».

Προέτρεψε μάλιστα την ελληνική πλευρά να «παραιτηθεί από τέτοιες ενέργειες που δεν κάνουν καλό στη θετική ατμόσφαιρα των διερευνητικών».

«Το θέμα είναι να κάνουμε το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης. Δεν υπάρχει ανάγκη για περιττή ένταση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης λύσης. Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στη φόρμουλα win-win. Η Τουρκία δεν υποχωρεί στη χερσαία πατρίδα ούτε στη γαλάζια πατρίδα» συνέχισε να λέει ο Τσελίκ που κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Ν. Δένδια να χρησιμοποιούν «πιο καθαρή και υγιή γλώσσα» .

Ο Τσελίκ αναφέρθηκε και στις ελληνοαμερικανικές στρατιωτικές ασκήσεις στην Αλεξανδρούπολη, αναφέροντας πως έφτασαν πολύ κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ότι από αυτή την άσκηση «η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα όφελος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.