«Επίθεση φιλίας» Ερντογάν σε Μακρόν για την συνεργασία Γαλλίας και Τουρκίας με επίκεντρο την Αν.Μεσόγειο

«Επίθεση φιλίας» Ερντογάν σε Μακρόν για την συνεργασία Γαλλίας και Τουρκίας με επίκεντρο την Αν.Μεσόγειο

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε την Τρίτη, 02.03.2021, στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών έχει «πολύ σοβαρή δυναμική».

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, καθώς οι δύο χώρες, μέλη του ΝΑΤΟ, εργάζονται για την εξομάλυνση των διμερών τους σχέσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ερντογάν δήλωσε κατά τη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης στον Μακρόν ότι ο διάλογος μεταξύ των δύο ηγετών διαδραμάτιζε πάντα έναν σημαντικό ρόλο στις τουρκο-γαλλικές σχέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άγκυρα ανταλλάσσει επανειλημμένως βέλη με το Παρίσι γύρω από τις πολιτικές για τη Συρία, τη Λιβύη, την Ανατολική Μεσόγειο και άλλα ζητήματα, αλλά οι δύο νατοϊκοί σύμμαχοι ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι συνεργάζονται επί ενός οδικού χάρτη για τον εξομάλυνση των διμερών τους σχέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.