ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάνδαλο στην Τουρκία: «Όσο η Αμερική μας γ…ει» φέρεται να είπε σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν στον αέρα (βίντεο)

Σκάνδαλο στην Τουρκία: «Όσο η Αμερική μας γ…ει» φέρεται να είπε σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν στον αέρα (βίντεο)

Η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, γράφει: «Σε εκπομπή του CNN Türk εκτυλίχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον αέρα των τελευταίων ετών»

Ο σύμβουλος του Ερντογάν σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Τζασίν, μιλώντας για την άρνηση της Αμερικής να δώσει F-35 στην Τουρκία, υποστήριξε ότι αυτό έκανε την Άγκυρα να φτιάξει ακόμη και τον δικό της κινητήρα πλέον.

Μόνο που για την «άρνηση» χρησιμοποίησε μία πιο… γλαφυρή λέξη για να περιγράψει αυτό που οι ΗΠΑ «κάνουν» στην Τουρκία… («όσο η Αμερική μας γ@@@»), προκαλώντας απίστευτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πήραν αμέσως φωτιά, κάνοντας λόγο για «σοκ και σκάνδαλο στον αέρα της τουρκικής τηλεόρασης».

Άλλα μέσα ωστόσο, σύμφωνα με το κυπριακό «sigmalive» έσπευσαν να διορθώσουν, υποστηρίζοντας ότι ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν είπε «όσο η Αμερική μας γ…ει», αλλά όσο «η Αμερική μας κουνιέται», επειδή και οι δύο λέξεις ακουστικά είναι πολύ κοντινές, τις διαφοροποιεί μόνο ένα «λ», δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.