Ρ.Τ.Ερντογάν σε Μπ.Τζόνσον: «Δύο κράτη στην Κύπρο – Δεν υπάρχει άλλη λύση»!

Ρ.Τ.Ερντογάν σε  Μπ.Τζόνσον: «Δύο κράτη στην Κύπρο – Δεν υπάρχει άλλη λύση»!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με το Βρετανό πρωθυπουργό Τζόνσον, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν το Κυπριακό και θέματα της ανατ. Μεσογείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ο Τούρκος πρόεδρος χαιρέτισε τις πρόσφατες προσπάθειες Αγγλίας σχετικά με το Κυπριακό, σημειώνοντας παράλληλα ότι η λύση των δύο κρατών θα δημιουργήσει μια win-win κατάσταση και για τα δύο μέρη στο νησί, καθώς και νέες ευκαιρίες για περιφερειακή συνεργασία για όλους τους άλλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε ότι η Τουρκία διατηρεί εποικοδομητική στάση στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπως και στην Κύπρο, και επανέλαβε τη δέσμευσή του για ηρεμία και για συνέχιση των διερευνητικών επαφών παρά τις προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.