ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Άστραψε και βρόντηξε» η Ακσενέρ κατά Ερντογάν: «Θα σας πολεμώ και μετά θάνατον»

«Άστραψε και βρόντηξε» η Ακσενέρ κατά Ερντογάν: «Θα σας πολεμώ και μετά θάνατον»

Σφοδρή επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε η Μεράλ Ακσενέρ, πρόεδρος του Καλού Κόμματος στην γείτονα χώρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν από «υπόγεια» συστήματα της κυβέρνησης στο διαδίκτυο, αφέθηκε στην κοινή γνώμη να εννοηθεί πως η Ακσενέρ στην προσωπική της ζωή είναι «ελαφρών ηθών».

Σε ομιλία της η πρόεδρος του Καλού Κόμματος επιτέθηκε κατά των Ντεβλέτ Μπαχτσελί και Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας στον Τούρκο πρόεδρο πως: «Και συ πρόεδρε Ερντογάν έχεις γυναίκα, έχεις κόρη και αφήνεις τέτοια υπονοούμενα εναντίον μου». Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να λέει πως θα τους κυνηγήσει και μετά θάνατον.

«Κι αν πεθάνω, ή κι αν με δολοφονήσουν, κι αν με απειλήσουν, κι αν μείνω ολομόναχη θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Αν δεν το κάνω θα είμαι ανέντιμη, άτιμη. Αυτός εδώ είναι ο λόγος, ο όρκος μιας μουσουλμάνας Τουρκάλας γυναίκας. Θεέ μου ορκίζομαι αν σταματήσω τον αγώνα μου εναντίον τους θα είμαι ανέντιμη. Τώρα θα δούμε ποιος είναι o τολμηρός, ο λαός, ή αυτός που κυβερνάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.