ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτοεξόριστος Τούρκος δικαστής μιλά για τον Ερντογάν και πως επηρεάζει την Ελλάδα μια ενδεχόμενη πτώση του

Αυτοεξόριστος Τούρκος δικαστής μιλά για τον Ερντογάν και πως επηρεάζει την Ελλάδα μια ενδεχόμενη πτώση του

Ο αυτοεξόριστος Τούρκος δικαστής, Γιαβούζ Αιντίν, δίνει εικόνα από τα πολιτικά τεκταινόμενα στην Τουρκία, η οποία είναι σημαντική, καθώς η όποια εξέλιξη στην γείτονα επηρεάζει άμεσα την Ελλάδα.

Μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Αιντίν δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αν έρθει η μέρα που ο Ερντογάν θα χάσει την εξουσία, αυτή θα είναι και η μέρα του τέλους του και το ξέρει πολύ καλά.

Θα καταλήξει στην φυλακή. Ακόμα και αν υπάρχει η παρούσα νομοθεσία, ακόμα και αν υπάρχουν αυτοί οι δικαστές και οι εισαγγελείς (καθεστωτικοί), δεν θα έχει καμία έξοδο διαφυγής.

Για τον εαυτό του και τον θρόνο του είναι ικανός να κάψει όλη την χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.