ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα πρόκληση για την Αγία Σοφία: «Δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ» (φώτο)

Νέα πρόκληση για την Αγία Σοφία: «Δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ» (φώτο)

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά, σχεδόν ένα χρόνο, μετά την απόφαση του τουρκικού ΣτΕ για να ξαναγίνει τζαμί η Αγία Σοφία, ύστερα από 86 χρόνια, άναψε τα φώτα που τοποθετήθηκαν ανάμεσα στους μιναρέδες και γράφουν «Δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ».

Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσευχή στην Αγία Σοφία, με τις αγιογραφίες να έχουν καλυφθεί με κουρτίνες και το δάπεδο της με πετρόλ χαλιά. Επιπλέον, η ταμπέλα είχε αλλάξει: το «μουσείο Αγία Σοφία» αντικατέστησε το «τέμενος Αγία Σοφία».

https://twitter.com/ozlemdogan_/status/1391082075697078273

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/UgurAydinn61/status/1391081880582230029

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.