Γκάφα ολκής από τον Ρ.Τ.Ερντογάν – «Σε κάποιες χώρες χρεώνουν το εμβόλιο»

Γκάφα ολκής από τον Ρ.Τ.Ερντογάν – «Σε κάποιες χώρες χρεώνουν το εμβόλιο»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι λάτρης των fake news, όμως αυτή την φορά σα να το παράκανε, καθώς είπε ότι αρκετές χώρες χρεώνουν στους πολίτες το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αυτοθαυμαζόμενος ο Ερντογάν είπε πως πολλές προηγμένες χώρες «χρεώνουν» το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στους πολίτες τους, σε αντίθεση με τους Τούρκους, για τους οποίους φυσικά ο ίδιος το εξασφάλισε δωρεάν!

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει ως παράδειγμα κράτους που «πουλάει» το εμβόλιο στους πολίτες του την Βρετανία.

Λογάριαζε όμως «χωρίς τον ξενοδόχο»

Κι αυτός ήταν ένας Τούρκος γιατρός, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στη Βρετανία και χάρη στον οποίο έσκασε άλλη μία φούσκα του Ερντογάν.

Ο χειρουργός σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βρετανίας Turhan Comez λοιπόν έγραψε στο Twitter:

«Εργάζομαι για το Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας εδώ και 10 χρόνια. Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι δωρεάν σε ολόκληρη το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Πρόεδρος θα έπρεπε να επανεξετάσει τους συμβούλους του»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.