ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγρια συμπλοκή σε μπαρ στην Κων/πολη: Πελάτης έριξε κουτουλιά σε πορτιέρη – Τον «σάπισαν» στο ξύλο 10 μπράβοι

Από το ξύλο που έπεσε δεν γλίτωσε ούτε μια γυναίκα

Άγρια συμπλοκή σε μπαρ στην Κων/πολη: Πελάτης έριξε κουτουλιά σε πορτιέρη – Τον «σάπισαν» στο ξύλο 10 μπράβοι

Στην είσοδο μπαρ στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή, με έναν πελάτη να ρίχνει κουτουλιά σε πορτιέρη και 10 μπράβους, στη συνέχεια, να τον ξυλοκοπούν ανηλεώς.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου όταν τρία άτομα, ανάμεσα στα οποία και μια γυναίκα, ζήτησαν να μπουν στο μπαρ αλλά οι υπάλληλοι που βρίσκονταν εκεί τους «έριξαν πόρτα».

Η άρνηση της εισόδου δεν άργησε να «ανάψει τα αίματα» με έναν από την παρέα των τριών να ρίχνει κουτουλιά σε έναν από τους πορτιέρηδες με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές χάους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο μια ομάδα 10 κοστουμαρισμένων ανδρών άρχισε να ξυλοκοπεί άγρια τον άνδρα που έριξε την κουτουλιά ενώ από το ξύλο δεν γλίτωσε και η γυναίκα που ήταν στην παρέα.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, οι κουστουμαρισμένοι άνδρες χρησιμοποίησαν μέχρι και ξύλα για να χτυπήσουν τον άνδρα που έριξε την κουτουλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Hurryiet ακολούθησαν και πυροβολισμοί από φίλους του άνδρα που ξυλοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα ένας από τους μπράβους του μπαρ να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.