ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλογές στην Τουρκία: Πηγές της αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι ο Κ.Κιλιτσντάρογλου προηγείται με μικρή διαφορά

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δίνει προβάδισμα στον Ερντογάν έναντι του Κιλιτσντάρογλου

Εκλογές στην Τουρκία: Πηγές της αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι ο Κ.Κιλιτσντάρογλου προηγείται με μικρή διαφορά

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προηγείται του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με μικρή διαφορά, σύμφωνα με τα αρχικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, δήλωσαν στο Reuters τέσσερις πηγές από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα, ο Φάικ Οζτράκ, εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) του Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι διαβλέπει μια θετική εικόνα στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Εντούτοις, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δίνει προβάδισμα στον Ερντογάν έναντι του Κιλιτσντάρογλου με βάση το 25% των ψήφων καταμετρημένο (54,3% έναντι 39,8%) και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτου TRT μετέδωσε ότι ο Ερντογάν προηγείται ( 59% έναντι 35%) με βάση τα προκαταρκτικά εκλογικά αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γίνονται ενστάσεις στις κάλπες και το πρακτορείο Anadolu δεν τους ενσωματώνει, γι’ αυτό έχουμε καθυστερήσεις», δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. «Σε καμία γωνιά της χώρας μας, κανένας πολίτης δεν θα παρασυρθεί, δεν θα ξεγελαστεί και δεν θα είναι δυστυχισμένος. Επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Κιλιτσντάρογλου. Αυτές τις ψήφους τις θεωρούμε τιμή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.