ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ενοχλημένος ο Ρ.Τ.Ερντογάν με Ισπανό δημοσιογράφο: «Μην κουνάς το κεφάλι σου, κοίταξέ με» (βίντεο)

Δεν άρεσε η ερώτηση του δημοσιογράφου της El Pais

Ενοχλημένος ο Ρ.Τ.Ερντογάν με Ισπανό δημοσιογράφο: «Μην κουνάς το κεφάλι σου, κοίταξέ με» (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πέδρο Σάντσεθ, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής Ισπανίας-Τουρκίας, ο Τούρκος πρόεδρος ενοχλήθηκε με ερώτηση που δέχτηκε, απαντώντας απότομα, ενώ έκανε υπόδειξη στον δημοσιογράφο «να μην κουνάει το κεφάλι του».

Η ερώτηση που ενόχλησε τον Ερντογάν και η απάντησή του

Ο δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας El Pais ρώτησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και σε ένα σημείο είπε το εξής: «Η Τουρκία αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκου Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δεν αποφυλακίζει τον Κούρδο Σελαχατίν Ντεμίρτας, όπως και τον Οσμἀν Καβάλα».

«Το γεγονός ότι κάνετε αυτές τις ερωτήσεις μάς βάζει σε σκέψεις. Κυρίως, μας στενοχωρεί το γεγονός ότι ένα μέλος του Τύπου υπερασπίζεται αυτούς τους τρομοκράτες. Μην κουνάς το κεφάλι σου, κοίταξέ με… Όπως βλέπεις είμαι όρθιος και συνεχίζω να εργάζομαι. Μπορεί να είναι ο Οσμάν Καβάλα, μπορεί να είναι ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς, όποιος και αν είναι, εμείς τηρούμε τους νόμους. Αυτό γίνεται. Υποθέτω ότι εσείς δεν ζείτε στην Τουρκία. Εμείς ζούμε στην Τουρκία. Αυτά είναι βήματα που κάνουμε για την ειρήνευση της περιοχής και έτσι θα συνεχιστεί», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο με το συγκεκριμένο περιστατικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.