ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τουρκία σκότωσε με οπλισμένο drone Κούρδο αξιωματούχο των YPG στη Συρία: «Τους προμήθευε με όπλα»

Θεωρούνταν από τους υψηλόβαθμους στόχους

Η Τουρκία σκότωσε με οπλισμένο drone Κούρδο αξιωματούχο των YPG στη Συρία: «Τους προμήθευε με όπλα»

Η Τουρκία ανακοίνωσε την εξόντωση ενός αξιωματούχου που προμήθευε τις Κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), που είναι η μεγαλύτερη συνιστώσα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), με βαρέα όπλα, σε επιχείρηση πληροφοριών στη βορειοανατολική Συρία.

Τουρκικές πηγές ασφαλείας δήλωσαν: Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση που διεξήχθη στην πόλη Ρουμαϊλάν στην περιοχή Αλ Μαλικίγια της επαρχίας αλ Χασάκα  στη βορειοανατολική Συρία, την Πέμπτη, οι υπηρεσίες πληροφοριών κατάφεραν να εξουδετερώσουν (δολοφονήσουν) τον Φαχρ αλ Ντιν Τουλούν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εφοδιασμό των κουρδικών μονάδων με βαρέα όπλα, υποδεικνύοντας ότι ο Τουλούν, γνωστός με το ψευδώνυμο «Χαΐρι Σαρχάτ», συμπεριλήφθηκε στη λίστα καταζητούμενων του «Red Eagle» από την Interpol.

Το επίσημο πρακτορείο Anadolu επικαλείται πηγές που ανέφεραν ότι ο Τουλούν προμήθευε τις Μονάδες Προστασίας του Κουρδικού Λαού στη Συρία, εκτός από το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ και το Ιράν, με βαρύ οπλισμό από το 1992.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Παρατηρητήριο ανέφερε ότι: Το τουρκικό μη επανδρωμένο αερόχημα στόχευσε το αυτοκίνητο και ακούστηκε έκρηξη στο σημείο του στόχου και ανέβηκαν καπνοί, ενώ στην περιοχή σημάνθηκε εκτεταμένος συναγερμός ασφαλείας, όπου ασθενοφόρα όπου έσπευσαν ασθενοφόρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.