ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: «Θα φέρω το δίκαιο και τη δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα»

Μαίνεται η πολιτική κόντρα λίγο πριν τις εκλογές στην Τουρκία

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: «Θα φέρω το δίκαιο και τη δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα»

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είναι ένα… βήμα πριν την ανάληψη της τουρκικής προεδρίας βάζοντας τέλος στην κυριαρχία του ΑKP και του Ταγίπ Ερντογάν μετά από είκοσι χρόνια εξουσίας.

Υποψήφιος της συμμαχίας της τουρκικής αντιπολίτευσης στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου, υπόσχεται, αν εκλεγεί, να κάνει μια τομή με την εποχή του προέδρου Ερντογάν.

«Θα φέρω το δίκαιο και τη δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα. Θα φέρω τον κατευνασμό», είπε την περασμένη εβδομάδα σε ομιλία του στην ανατολική Τουρκία.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Απέναντι στον αρχηγό του κράτους, ένα ρήτορα που εύκολα καταφεύγει στις προσβολές, αυτός ο 74χρονος πρώην υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος, επικεφαλής από το 2010 του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP, σοσιαλδημοκρατικό), είχε από καιρό την εικόνα ενός διόλου χαρισματικού ανθρώπου του μηχανισμού.

Όμως η είσοδός του στην προεκλογική εκστρατεία του επέτρεψε να αποτυπώσει ένα νέο στυλ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχεδόν κάθε βράδυ αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, το οποίο έχει γυρίσει στο γραφείο του, το σαλόνι του ή την κουζίνα του, μια κουζίνα συνηθισμένη με το ψυγείο καλυμμένο με μαγνητάκια και με πετσέτες με λουλούδια – καμιά σχέση με το χρυσοποίκιλτο προεδρικό μέγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικά από τα βίντεο αυτά έχουν γίνει viral: τέλη Απριλίου, έσπασε ένα ταμπού λέγοντας μπροστά στην κάμερα ότι ανήκει στους αλεβίτες, έναν ετερόδοξο κλάδο του ισλάμ που μερικοί σκληροπυρηνικοί σουνίτες θεωρούν αιρετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.