ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κλείνει την ψαλίδα» ο Ρ.Τ.Ερντογάν και σχεδόν «έπιασε» τους κεμαλικούς: Μόνο στο 1,5% η διαφορά

Χάνει έδαφος ο Κ.Κιλιτσάρογλου

«Κλείνει την ψαλίδα» ο Ρ.Τ.Ερντογάν και σχεδόν «έπιασε» τους κεμαλικούς: Μόνο στο 1,5% η διαφορά

Ανατροπή προ των πυλών στη Τουρκία με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πλέον ένα αναιμικό προβάδισμα στα όρια του στατιστικού λάθους στον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πλέον όλα αλλάζουν για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο επικεφαλής της κεμαλικής αντιπολίτευσης που έχει δεσμευθεί να ζητήσει την απόδοση από την Ελλάδα στη Τουρκία 16 νησιών του Αιγαίου, συγκεντρώνει μόλις ποσοστό 42,6%, έναντι 41,1% του Τούρκου προέδρου.

Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο των τουρκικών προεδρικών εκλογών στις 28 Μαΐου με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να κάνει κινήσεις ματ: Χθες ανακοίνωσε την ένταξη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος του Μ.Ετζεβίτ στην εκλογική του συμμαχία.

Το Δημοκρατικό Αριστερό Κόμμα (DSP), συγκεντρώνει ποσοστό 3% στις εκλογές,

Ο Οντέρ Ακσακάλ, πρόεδρος του DSP, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Τούρκο πρόεδρο, μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ των στελεχών των δύο κομμάτων. Η απόφαση αυτή δείχνει τη θέση του κόμματος “ενάντια στους παράγοντες ενός παγκόσμιου συστήματος που θέλουν να καταστρέψουν το τουρκικό κράτος”, σημείωσε ο Ακσακάλ.

Την ίδια στιγμή ο Μουχαρέμ Ιντζέ, πρώην στέλεχος των κεμαλικών κατέρχεται μόνος του στις εκλογές και δείχνει να αποσπά 5% από τους κεμαλικούς.

Πολλά στελέχη, επίσης, του κόμματος της ακροδεξιάς «λύκαινας» Μ.Ακσενέρ, τις τελευταίες ημέρες εντάχθηκαν στο AKP, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.