ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κωνσταντινούπολη: Βελτιώθηκε η υγεία της Ελληνίδας που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νορβηγό – Παραμένει το μυστήριο

Η νεαρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Κωνσταντινούπολη: Βελτιώθηκε η υγεία της Ελληνίδας που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νορβηγό – Παραμένει το μυστήριο

Πολλά εξακολουθούν να είναι τα ερωτήματα για την υπόθεση με την 31χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από το Ρέθυμνο που είχε πάει για διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της.

Η τουρκική αστυνομία που διεξάγει έρευνα εξέταζε το σενάριο της ληστείας, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε χτυπήματα εξωτερικά ενώ δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο δωμάτιο.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή στον 52χρονο από τη Νορβηγία για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως η 31χρονη Ελληνίδα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της.

Τα λόγια του θείου της 31χρονης 

Σύμφωνα με θείο της 31χρονης, το ζευγάρι είχε γνωριστεί και έμενε στο Ρέθυμνο «και της είπε η μαμά της και ο μπαμπάς της “έχω κακό προαίσθημα, μη φύγεις κοπέλα μου” με την κοπέλα να τους λέει “μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο, είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”».

Η οικογένεια της 31χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση και ειδικά ο πατέρας της καθώς, όπως είπε ο θείος της κοπέλας, «είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία».

Πληροφορίες από τις τουρκικές αρχές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι το ζευγάρι να έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις από το τζάκι χωρίς να αποκλείεται η διαρροή αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο θυρωρός του κτηρίου δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι και γι’ αυτό αφού ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος πήρε την άδεια να μπει στο διαμέρισμα με το εφεδρικό κλειδί που είχε στη διάθεσή του και βρήκε τον Νορβηγό και την Ελληνίδα στο υπνοδωμάτιο χωρίς τις αισθήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.