ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Ή κάνει πίσω η Ελλάδα ή κάνουμε αυτό που πρέπει»

Εξέφρασε την ενόχλησή του για ελληνική στρατιωτική άσκηση σε Ρόδο και Λέσβο

Μ.Τσαβούσογλου: «Ή κάνει πίσω η Ελλάδα ή κάνουμε αυτό που πρέπει»

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, χρησιμοποίησε τη φράση που επαναλαμβάνει συνεχώς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα».

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ενόχλησή του για ελληνική στρατιωτική άσκηση σε Ρόδο και Λέσβο, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα συνεχίζει να προκαλεί.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

«Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε σιωπηλοί για αυτό. Εάν η Ελλάδα δεν εγκαταλείψει την πολιτική των παραβιάσεων, θα συζητηθεί η κυριαρχία των νησιών» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας τις εμπρηστικές δηλώσεις του, υποστήριξε: «Ή κάνει πίσω η Ελλάδα ή κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτός είναι ο λόγος που ο πρόεδρός μας είπε ότι “θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα”. Εάν δεν θέλετε ειρήνη, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών καταφέρθηκε, με εμπρηστική ρητορική, κατά του Έλληνα ομολόγου του, Νίκου Δένδια.

«Όλος ο κόσμος άρχισε να δίνει την προσοχή της εκεί. Δηλαδή στον τουρκικό κόσμο, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν και την Κεντρική Ασία.

Σήμερα (σ.σ. χθες) και ο Νίκος Δένδιας (πήγε) αμέσως εκεί… Εκεί πήρε την ανάσα. Κάνει κάποια ταξίδια. Όπου κι αν πάμε, φυσικά, τρέχει από πίσω. Να είναι καλά. Ο Νίκος Δένδιας. Παλιός μου φίλος είναι. Και φυσικά, είναι προβληματισμένοι (ανησυχούν). Γιατί ανησυχούν;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ‘ΤΔΒΚ’ έγινε μέλος παρατηρητής στη σύνοδο κορυφής στη Σαμαρκάνδη. Αλλά αυτό είναι μια αρχή. Στην πραγματικότητα, με τον τουρκικό κόσμο να ´δεχεται ι την ‘ΤΔΒΚ’ ως μέλος παρατηρητή, η Oργάνωση Tουρκικών Kρατών και ο τουρκικός κόσμος κατέβηκε με αυτόν τον τρόπο στην Ανατολική Μεσόγειο. Έτσι η εμβέλειά του έχει ενισχυθεί» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.