ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο πρόεδρός μας θα μιλήσει με τον Πούτιν & τον Ζελένσκι μέσα στις ερχόμενες ημέρες»

Η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία, η οποία έχει επιτρέψει να επαναληφθούν οι εξαγωγές ουκρανικών δημητριακών

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο πρόεδρός μας θα μιλήσει με τον Πούτιν & τον Ζελένσκι μέσα στις ερχόμενες ημέρες»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θέλει να αναδείξει το ρόλο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως μεσολαβητή μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Χρειάζεται να γίνουν συγκεκριμένα βήματα αναφορικά με τις εξαγωγές ρωσικών σιτηρών και λιπασμάτων, δήλωσε σήμερα Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη να ξεπεραστούν τα εμπόδια, ώστε να συνεχισθούν οι αποστολές βάσει της συμφωνίας για εξαγωγές μέσω της Μαύρης Θάλασσας.

Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε πως ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες με τους ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

«Ο πρόεδρός μας θα μιλήσει με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι μέσα στις ερχόμενες ημέρες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

«Πιστεύουμε πως θα το ξεπεράσουμε αυτό», πρόσθεσε διαβεβαιώνοντας πως η συμφωνία για τα δημητριακά «ωφελεί όλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία ανακοίνωσε το Σάββατο πως αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία, η οποία έχει επιτρέψει να επαναληφθούν οι εξαγωγές ουκρανικών δημητριακών και συνήφθη τον Ιούλιο με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ και της Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.