ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Στο Αιγαίο τους μιλάμε στην γλώσσα που μπορούν να καταλάβουν» (βίντεο)

«Στήνουν τραπέζια και παιχνίδια εναντίον της χώρας μας, αλλά εμείς ανατρέπουμε τα τραπέζια και ''χαλάμε'' τα παιχνίδια»

Μ.Τσαβούσογλου: «Στο Αιγαίο τους μιλάμε στην γλώσσα που μπορούν να καταλάβουν»  (βίντεο)

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, αναφέρθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία.

«Στην ανατολική Μεσόγειο, στο Αιγαίο κάνουμε τα απαραίτητα βήματα εναντίον αυτών που εποφθαλμιούν στα δικαιώματα μας. Σε αυτούς που καταλαβαίνουν, μιλάμε στην γλώσσα που μπορούν να καταλάβουν» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ομιλία του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Στήνουν τραπέζια και παιχνίδια εναντίον της χώρας μας, αλλά εμείς ανατρέπουμε τα τραπέζια και ”χαλάμε” τα παιχνίδια» πρόσθεσε ο Τσαβούσογλου.

«Η Σουηδία ”πατάει” γνωρίζοντας σε αυτές τις ”νάρκες”. Μπορεί να τις ”καθαρίσει” αν θέλει» τόνισε και συνέχισε «Ας μην παρεξηγηθεί κανείς. Δεν επιβραβεύουμε αυτούς που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Καθόμαστε και μιλάμε με όσους τηρούν την συμφωνία. Ως Τουρκία αν δώσουμε μια υπόσχεση, την τηρούμε πάντα» τόνισε.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ μίλησε και για την απόφαση ορισμένων δυτικών χωρών να κλείσουν τα τουρκικά προξενεία λέγοντας πως πρόκειται για «εσκεμμένες ενέργειες».

«Αφού δεν μοιράζεστε μαζί μας οποιαδήποτε πληροφορία σας τότε το κλείσιμο των προξενείων είναι εσκεμμένη ενέργεια. Αυτές οι ενέργειες είναι εσκεμμένες. Επίσης ξέρουμε πως κάποιοι πρεσβευτές καλούν στο τηλέφωνο τους άλλους και τους λένε “να κλείσετε κι εσείς”» ανέφερε σε ομιλία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.