ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τσαβούσογλου: «Χαιρετίζουμε τις εξελίξεις και την απόφαση για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ»

«Οι τεχνικές διαπραγματεύσεις για τα F 16, συνεχίζονται με εποικοδομητικό τρόπο»

Μ.Τσαβούσογλου: «Χαιρετίζουμε τις εξελίξεις και την απόφαση για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σχολίασε σε πανηγυρικούς τόνους την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ να αφαιρεθούν πλήρως από το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό τα άρθρα που έθεταν περιοριστικούς όρους στην πώληση F16 στη γειτονική χώρα.

Παραβλέποντας το μήνυμα του Κογκρέσου προς την Άγκυρα να σταματήσει τις πτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά, ο Τσαβούσογλου, σε μήνυμά του που μετέδωσε η Γενί Σαφάκ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για την αγορά από την Τουρκία αμερικανικών F-16.

«Οι τεχνικές διαπραγματεύσεις για τα F 16, συνεχίζονται με εποικοδομητικό τρόπο», είπε ο Τσαβούσογλου και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τονίστηκε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως τα F-16. Είπαν ότι αυτό είναι επίσης επωφελές για το ΝΑΤΟ. Χαιρετίζουμε τις εξελίξεις και την απόφαση για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.