
Ο ιταλικός κολοσσός αμυντικής βιομηχανίας Leonardo μαζί με την τουρκική εταιρεία Baykar δημιούργησαν την «LBA Systems», από τα αρχικά των δύο εταιρειών.
Έτσι μετά την εξαγορά της Piaggio τώρα η Baykar θα βάλει πόδι στην Ευρώπη με ακόμα μία ιταλική εταιρεία.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται στον τουρκικό Τύπο, μία από τις πιο καθιερωμένες και μεγαλύτερες εκθέσεις αεροπορίας στον κόσμο, το Paris AirShow θα φιλοξενήσει την πρώτη συμμετοχή της Baykar, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, με τα προϊόντα της και την παρουσίαση της συνεργασίας LBA Systems που έχει συνάψει με τον ιταλικό γίγαντα Leonardo.
Το Paris AirShow ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της για 55η φορά. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Paris-Le Bourget από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου, θα φέρει κοντά τους ηγέτες του αεροπορικού και διαστημικού τομέα, τις καινοτομίες τους και τις τεχνολογίες του μέλλοντος.
Η «διεθνής έναρξη» της κοινοπραξίας που ιδρύθηκε μεταξύ της Baykar, του ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς UAV, και της Leonardo, μιας από τις μεγαλύτερες αμυντικές εταιρείες στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση.
Για τη συνεργασία, με την επωνυμία LBA Systems, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Leonardo, Ρομπέρτο Τσινγκολάνι, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Baykar, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, δημοσίευσαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα πρόσκλησης πριν από την έκθεση.
Ο Τσινγκολάνι ανέφερε στο μήνυμά του: «Η ισχυρή συνέργεια μεταξύ Leonardo και Baykar είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της κοινοπραξίας. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα πιο προηγμένα ηλεκτρονικά, αισθητήρες, κάμερες και τεχνολογίες με τα πιο προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που παράγει η Baykar σε διαφορετικά μεγέθη. Θέλετε να δείτε κάτι; Θέλετε να δείτε drones, συστήματα ωφέλιμου φορτίου; Θέλετε να δείτε την ομάδα; Τα λέμε στο Παρίσι. Μείνετε συντονισμένοι».
Ο Selçuk Bayraktar δήλωσε επίσης: «Η LBA Systems φέρνει κοντά δύο κολοσσούς της μηχανικής με ένα κοινό όραμα. Οι τεχνολογίες της Baykar που έχουν δοκιμαστεί σε μάχες και η ευρωπαϊκή εμπειρία και η ολοκλήρωση συστημάτων της Leonardo σχηματίζουν μια τέλεια συμμαχία. Ας συναντηθούμε, ας συνδεθούμε και ας συμμετάσχουμε μαζί σε αυτές τις συναρπαστικές μέρες».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.