ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Κ.Κιλιτσντάρογλου υποστηρίζει πως έχει «ακλόνητες αποδείξεις» για ανάμειξη της Ρωσίας στις τουρκικές εκλογές

«Ήθελα όλος ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό, γι' αυτό και έκανα αυτή την έκκληση ανοιχτά με ένα tweet»

Ο Κ.Κιλιτσντάρογλου υποστηρίζει πως έχει «ακλόνητες αποδείξεις» για ανάμειξη της Ρωσίας στις τουρκικές εκλογές

Επανέρχεται σήμερα ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην καταγγελιά του ότι θεωρεί τη Ρωσία υπεύθυνη για την απόσυρση του Μουχαρέμ Ιντζέ από την προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κύριος αντίπαλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του έχει συγκεκριμένες αποδείξεις για την ευθύνη της Ρωσίας για τη δημοσίευση fake news διαδικτυακού περιεχομένου ενόψει των προεδρικών εκλογών της Κυριακής.

Ερωτηθείς γιατί έγραψε στο Twitter την Πέμπτη ότι η Ρωσία είναι υπεύθυνη, δήλωσε στο Reuters: «Εάν δεν είχαμε [συγκεκριμένα στοιχεία], δεν θα είχα κάνει tweet». Το κόμμα δεν επικοινώνησε με τη ρωσική πρεσβεία στην Τουρκία για το θέμα, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρούμε απαράδεκτο μια άλλη χώρα να παρεμβαίνει στην εκλογική διαδικασία της Τουρκίας υπέρ ενός πολιτικού κόμματος. Ήθελα όλος ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό, γι’ αυτό και έκανα αυτή την έκκληση ανοιχτά με ένα tweet», δήλωσε σε συνέντευξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.