ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ολοσέλιδη διαφήμιση Turkaegean και στην αυριανή Le Monde – Ακόμα περιμένουμε τις υποσχέσεις του Α.Γεωργιάδη (φώτο)

«Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω» είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ολοσέλιδη διαφήμιση Turkaegean και στην αυριανή Le Monde – Ακόμα περιμένουμε τις υποσχέσεις του Α.Γεωργιάδη (φώτο)

Δεν έχει τέλος το φιάσκο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με το λογότυπο «Turkaegean», με το οποίο η Τουρκία διαφημίζει σε μεγάλα και διεθνή ΜΜΕ την τουριστική της καμπάνια για το «τουρκικό» Αιγαίο, καθώς και η Le Monde αναμένεται να φιλοξενήσει σχετικό δημοσίευμα. 

Πριν την γαλλική εφημερίδα είχαν ακολουθήσει το CNN το οποίο είχε αναφερθεί σε ζωντανή μετάδοση σε Turkaegean, αλλά και η εφημερίδα «New York Times».

Την είδηση για το την ολοσέλιδη και καλοπληρωμένη διαφήμιση των Τούρκων στη Le Monde, έκανε γνωστή ο ερευνητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο και αρθρογράφος στα Ελληνοτουρκικά Παναγιώτης Παύλος, ο οποίος άφησε αιχμές για την ανικανότητα της κυβέρνησης:

«Δεν είναι σημαντικό. Απλώς μια ολοσέλιδη καλοπληρωμένη καταχώρηση για #TurkAegean στο αυριανό φύλλο (19/4/23) της @lemonde. Μη διαταράξουμε τη φιλία μας. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. Εξάλλου έχουμε καλύψει τα νώτα μας με… #Rafale!» έγραψε σε ανάρτησή του.

Ο κ. Γεωργιάδης τον Ιούλιο του 2022, είχε δηλώσει ότι το Τουρκικό Αιγαίο [Turkaegean] είναι ένα εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, όπως είχε σημειώσει τότε επί 25 χρόνια η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω» είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης κι όπως φαίνεται από την ολοσέλιδη διαφήμιση του Turkaegean στους ΝΥΤ… τα “κατάφερε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.