ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ομέρ Τσελίκ: Ο Κ.Μητσοτάκης αποτελεί απειλή για την «Γαλάζια Πατρίδα»

«Προσπαθούν να βάλουν τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην ίδια κατηγορία με τον Μητσοτάκη»

Ομέρ Τσελίκ: Ο Κ.Μητσοτάκης αποτελεί απειλή για την «Γαλάζια Πατρίδα»

Ο Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την αντιπολίτευση στην Τουρκία επειδή επιχειρεί να συγκρίνει τον Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος απειλεί ευθέως -όπως δήλωσε- τα τουρκικά συμφέροντα σε Αιγαίο Πέλαγος και Ανατολική Μεσόγειο.

«Προσπαθούν να βάλουν τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην ίδια κατηγορία με τον Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις παρενοχλήσεις και την επιθετικότητα κατά της Τουρκίας και απειλεί τη Γαλάζια Πατρίδα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του AKP, απαντώντας ουσιαστικά στις βολές του επικεφαλής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Κεμά Κιλιτσντάρογλου ο οποίος κατηγόρησε Ερντογάν και Μητσοτάκη πως: «παίζουν το χαρτί του πολέμου» επειδή χάνουν ψήφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, ο παραλογισμός Τούρκων αξιωματούχων χτυπάει «κόκκινο», φτάνοντας στο σημείο να κατηγορούν ευθέως τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνησή επειδή υπερασπίζονται τα ελληνικά συμφέροντα σε Αιγαίο Πέλαγος και Ανατολική Μεσόγειο -είτε με νέες ισχυρές συμμαχίες είτε με νέους εξοπλισμούς- βάζοντας στον «πάγο» τους προκλητικούς σχεδιασμούς της Άγκυρας με την «Γαλάζια Πατρίδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.