ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Πτώση αερόστατου στην Καππαδοκία: Δύο Ισπανοί τουρίστες νεκροί και τρεις τραυματίες

Είκοσι οκτώ επιβάτες και δύο μέλη πληρώματος επέβαιναν στο αερόστατο

Πτώση αερόστατου στην Καππαδοκία: Δύο Ισπανοί τουρίστες νεκροί και τρεις τραυματίες

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές της Καππαδοκίας, δύο Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν κατά την πτώση αερόστατου που προκλήθηκε από τον σφοδρό άνεμο.

Είκοσι οκτώ επιβάτες και δύο μέλη πληρώματος επέβαιναν στο αερόστατο. Διεξάγεται έρευνα για την απόδοση ευθυνών.

Οι πτήσεις με αερόστατο είναι τουριστική ατραξιόν της Καππαδοκίας, αλλά σειρά θανατηφόρων δυστυχημάτων έχει σημειωθεί κατά το παρελθόν.

Γάλλος διπλωμάτης σκοτώθηκε τον Απρίλιο 2017 όταν το αερόστατο έπεσε σε ηλεκτροφόρο καλώδιο. Δανός τουρίστας είχε σκοτωθεί δύο μήνες νωρίτερα την ίδια χρονιά κατά την απότομη προσγείωση λόγω των σφοδρών ανέμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάιο 2013, τρεις Βραζιλιάνοι τουρίστες σκοτώθηκαν και 22 τραυματίσθηκαν κατά την πτώση αερόστατου μετά την πρόσκρουσή του στο καλάθι άλλου αερόστατου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.