ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Πυρά» του Κ.Κιλιτσντάρογλου κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν για τον σεισμό: «Πώς γίνεται η χώρα να μην έχει αποθέματα σκηνών;»

«Πού είναι η Ερυθρά Ημισέληνος; Δεν είδαμε τις σκηνές, το φαγητό τους» δήλωσε ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

«Πυρά» του Κ.Κιλιτσντάρογλου κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν για τον σεισμό: «Πώς γίνεται η χώρα να μην έχει αποθέματα σκηνών;»

Σφοδρή επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την κυβέρνησή του για τη διαχείριση του σεισμού εξαπέλυσε ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου.

Ο Κιλιτσντάρογλου καταλόγισε «ανυπαρξία» στην Ερυθρά Ημισέληνο αλλά και την υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων (AFAD), διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές.

«Ο λαός θέλει σκηνές. Πού είναι οι σκηνές της Ερυθράς Ημισελήνου, πού είναι τα αποθέματα της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Φυσικών καταστροφών; Πώς είναι δυνατόν η χώρα αυτή να μην έχει αποθέματα σκηνών;» είπε.

Παράλληλα, μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των υπευθύνων, ζητώντας να παραδώσουν άμεσα τη βοήθεια στον κόσμο. «Δεν μπορούσατε να φέρετε σκηνές, κοντέινερ και φορητά ντους και τουαλέτες στους σεισμόπληκτους τις τελευταίες δύο εβδομάδες» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.